In mijn praktijk combineer ik Chinese Tuina therapie met technieken uit de reguliere massagetherapie, triggerpoint therapie en Dorn therapie. Al deze technieken vullen de Tuina prachtig aan. Ik combineer zo het beste uit twee werelden en zet in wat ik voor jou het meest effectief vind.
Tuina is de Chinese therapeutische massage. Kenmerkend voor de massages is dat ik stevig en diep op je speren, pezen en weefsels inwerk. Daarnaast werk ik ook op meridianen en pas ik acupressuur toe. Je hele lichaam komt aan bod in een massage.
Uiteraard wordt de massage aangepast op wat jouw lichaam aankan.

Het doel is het oplossen van klachten enerzijds en anderzijds krijgt je hele lichaam een heerlijke onderhoudsbeurt zodat alles weer los wordt en je lichaam kan ontspannen.

Triggerpoint therapie is gericht op het oplossen van triggerpoints oftewel spierknopen en het losmaken van de fascie/het bindweefsel.
De Dorn Methode is een bijzondere behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier een scheefstand in het bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd en er weer ruimte wordt gemaakt in de grote gewrichten van het lichaam. Aansluitend aan de behandeling kan eventueel de zeer ontspannende Breuss massage worden toegepast. De Breuss massage is een tussenwervel massage die heel langzaam, rustig en zacht wordt uitgevoerd met een speciale olie die diep inwerkt en ontspannend werkt.

Alle behandelingen kunnen als losse behandeling worden ingepland, echter vaak combineer ik technieken om zo het beste tresultaat te behalen.
Soms zal ik specifieke technieken uit de Dorn toepassen in een behandeling samen met massage om lokale klachten op te lossen.